گزارش بازدید وب سایت :

تعداد بازدید های کل : ۱۱۵۰۹۱ مورد

پر بازدید ترین روز : ١٣٩٨/١٢/٧ - ۳۱۷ مورد

پیام تبریک رئیس دانشکده به مناسبت شروع سال تحصیلی 96-95

چهارشنبه ١٧ شهریور ١٣٩٥ ساعت ١١:٤٣ ق.ظ   ( بازدید : 1679 نفر )

به نام خدا

سپاس خداوند عزيز  را كه هر ساله با فرا رسيدن  ماه مهر، دانشگاه ها رنگ و بوي زندگي و طراوت را به خود می گیرند و با عطر وجود دانشجويان معطّر  مي گردند

همزمان با فرا رسيدن دوباره بهار علم و دانش، فرصت را مغتنم شمرده و مجدداً حضور مبارك و صميمي يكايك دانشجويان را در دانشکده دندانپزشکی خير مقدم و شادباش عرض نموده و اميدوارم در طول سال تحصيلي پيش رو، دانشجويان عزيز با تكيه بر توانمندي ها و استعدادهاي خود، و با استفاده از ظرفيت هاي علمي و پژوهشي دانشکده، همراه با اساتيد،مدیران ، كارشناسان و كاركنان دانشکده در محيطي پر نشاط به فعاليت علمي پرداخته و حضور حقيقي و تأثير گذار خود را در عرصه هاي علمي و فرهنگي جامعه به اثبات برسانند.

دکتر احسان جعفری

رئیس دانشکده دندانپزشکی

منبع : صفحه اصلی فارسی سال 1397 چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان

رتبه بندی شما به مطلب فوق:

این مطلب فاقد نظر می باشد.

پژوهش (۲۴۳۸ بازدید)
جلسه (۲۳۸۷ بازدید)
کارگاه (۲۲۸۳ بازدید)
بازدیدپژوهشی (۲۱۳۶ بازدید)