گزارش بازدید وب سایت :

تعداد بازدید های هفته : ۶۰۸ مورد

تعداد بازدید های کل : ۱۱۴۸۲۳ مورد

پر بازدید ترین روز : ١٣٩٨/١٢/٧ - ۳۱۷ مورد

قابل توجه متقاضیان شرکت درآزمونهای جامع علوم پایه پزشکی، دندانپزشکی و پیش کارورزی پزشکی شهریور ۹۸

چهارشنبه ١٣ شهریور ١٣٩٨ ساعت ١٠:٤٥ ق.ظ   ( بازدید : 91 نفر )

شصت و یکمین دوره آزمون علوم پایه پزشکی ، پنجاه و یکمین دوره آزمون علوم پایه دندانپزشکی و شصت و چهارمین دوره آزمون پیش کارورزی پزشکی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی ؛ معاون آموزشی دانشگاه با اعلام این خبر عنوان کرد: شصت و یکمین دوره آزمون علوم پایه پزشکی و پنجاه و یکمین دوره آزمون علوم پایه دندانپزشکی و شصت و چهارمین دوره آزمون پیش کارورزی پزشکی ساعت 9صبح روز پنج شنبه تاریخ 98/6/14 در محل دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار خواهد شد.

دکتر محمدرضا صفدری اظهار کرد: تعداد کل شرکت کنندگان در این آزمون 103 نفر به شرح ذیل می باشند:

74 نفر شرکت کننده در آزمون علوم پایه پزشکی       آقا:35        خانم: 39

27 نفر شرکت کننده در آزمون علوم پایه دندانپزشکی  آقا:15        خانم: 12

2  نفر شرکت کننده در آزمون پیش کارورزی پزشکی

وی تصریح کرد: داوطلبین می توانند کلید اولیه سوالات را در این تاریخ در سایت اینترنتی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد مشاهده نمایند.

وی افزود: شرکت کنندگان در این آزمون جهت اطلاع از شرایط به لینک اطلاعات که در ادامه آمده است مراجعه نمایند.

راهنماي داوطلبين شركت در آزمون علوم پايه شهريور 98 _1_.pdf

منبع : معاونت اموزشی دانشگاه چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان

رتبه بندی شما به مطلب فوق:

این مطلب فاقد نظر می باشد.

پژوهش (۲۴۲۱ بازدید)
جلسه (۲۳۷۶ بازدید)
کارگاه (۲۲۷۰ بازدید)
بازدیدپژوهشی (۲۱۲۵ بازدید)